AH verkoopt websuper FreshDirect na twee jaar

AH heeft vandaag aangekondigd dat het de Amerikaanse online supermarkt FreshDirect heeft verkocht. De verkoop volgt twee jaar na de aankoop van het bedrijf door Albert Heijn.

FreshDirect werd in 2002 opgericht en is een van de eerste online supermarkten in de Verenigde Staten. Het bedrijf levert aan consumenten in New York, New Jersey, Connecticut, Delaware en Pennsylvania.

Albert Heijn kocht FreshDirect in 2017 om zijn online aanwezigheid in de VS te versterken. Door de verkoop van FreshDirect kan Albert Heijn zich nu volledig richten op de verdere ontwikkeling van zijn online supermarkt in Nederland.

De verkoop van FreshDirect is een belangrijke stap voor Albert Heijn om zijn online aanwezigheid in Nederland te versterken. Door de verkoop kunnen ze meer tijd en geld investeren in het verbeteren van hun online aanbod en service.

Albert Heijn heeft nog niet bekendgemaakt aan wie FreshDirect is verkocht. De verkoop is een belangrijke stap voor Albert Heijn om zich te concentreren op de Nederlandse markt. Door de verkoop kan Albert Heijn meer tijd en geld investeren in het verbeteren van hun online aanbod en service.