K-popgroep IVE speelt in juni 2024 in de Ziggo Dome

De K-popgroep IVE heeft onlangs aangekondigd dat ze in juni 2024 een concert zullen geven in de Ziggo Dome in Amsterdam. Dit is een grote stap voor de groep, die in 2019 voor het eerst op het toneel verscheen.

IVE is een K-popgroep bestaande uit negen leden: Seungyeon, Chaeyeon, Chaeryeong, Yoojin, Hyunjin, Jiwon, Minju, Yuri en Yeojin. De groep werd opgericht door Stone Music Entertainment en hun debuutsingle “Dreamlike” werd uitgebracht in augustus 2019.

De K-popgroep heeft sindsdien veel successen geboekt. Hun muziekvideo’s hebben miljoenen views op YouTube en hun liedjes staan ​​regelmatig in de hitlijsten. Hun laatste album, “Dreamlike”, stond maandenlang in de K-pop Top 10.

Het concert in de Ziggo Dome zal een grote gebeurtenis zijn voor de K-pop fans. Het zal een avond vol energie en plezier worden, waar IVE hun beste nummers zal spelen. Fans kunnen ook genieten van hun unieke dansmoves en interactieve optredens.

Het concert van IVE in juni 2024 belooft een memorabele avond te worden voor K-pop fans. Het is een kans om de groep live te zien en te genieten van hun energieke optredens. Wees er dus snel bij om tickets te krijgen voor dit magische evenement!