Pusic scoort twee keer tegen Barcelona en zegt: 'We hadden vaker kunnen scoren'

Pusic scoort twee keer tegen Barcelona en zegt: ‘We hadden vaker kunnen scoren’

De Nederlandse voetballer Pusic heeft een gedenkwaardige avond beleefd in de Champions League. Hij scoorde twee keer tegen Barcelona, waarmee hij een grote rol speelde in de overwinning van zijn team. Na de wedstrijd zei hij dat ze vaker hadden kunnen scoren.

Het was een spannende wedstrijd tussen Barcelona en Pusic’s team. Beide teams speelden goed, maar Pusic was de grote uitblinker van de avond. In de eerste helft scoorde hij al snel de openingstreffer. In de tweede helft scoorde hij nogmaals, waarmee hij de overwinning veilig stelde.

Na afloop van de wedstrijd zei Pusic dat zijn team meer had kunnen scoren. “We hadden meer kansen om te scoren en we hadden vaker kunnen scoren,” zei hij. “Ik ben blij dat ik twee keer heb gescoord, maar ik denk dat het team meer had kunnen doen.”

Pusic’s prestatie was indrukwekkend. Hij liet zien dat hij een belangrijke speler is voor zijn team en dat hij in staat is om grote wedstrijden te winnen. Zijn twee doelpunten tegen Barcelona zullen hem zeker helpen om een stap verder te komen in zijn carrière.