De Legend of Zelda krijgt een bioscoopfilm na Super Mario

De wereldberoemde videogamefranchise The Legend of Zelda krijgt een bioscoopfilm na Super Mario. De film is gebaseerd op de populaire Nintendo-gamereeks en zal worden geproduceerd door Nintendo en Universal Pictures.

De film zal de avonturen van Link, de hoofdpersoon uit de game, volgen terwijl hij de wereld reist om het koninkrijk Hyrule te redden. De film zal ook de klassieke elementen van de game behouden, waaronder het verzamelen van items, het vechten tegen monsters en het verkennen van verschillende werelden.

Hoewel er nog geen officiƫle datum is bekendgemaakt voor de release van de film, wordt verwacht dat deze in 2021 in de bioscopen zal verschijnen. Het is ook nog niet bekend wie de hoofdrolspelers zullen zijn, maar er wordt verwacht dat er grote namen aan de film zullen worden toegevoegd.

De film zal een grote stap zijn voor Nintendo, die al jarenlang een van de meest populaire videogamefranchises ter wereld heeft. Het is ook een grote stap voor Universal Pictures, die al jarenlang films maakt over populaire videogames.

Het is duidelijk dat deze film een grote hit zal worden bij fans van The Legend of Zelda. Fans kunnen niet wachten om hun favoriete game op het grote scherm te zien en hopen dat de film net zo succesvol zal zijn als Super Mario.