Van Bommel krijgt negatief record na nieuwe nederlaag, Shakhtar verrast tegen Barça

De Nederlandse voetbalclub Van Bommel heeft een negatief record geschreven na de nederlaag tegen Shakhtar Donetsk. Het was de tweede nederlaag op rij voor de club, waardoor ze nu de slechtste start ooit hebben gemaakt in de Champions League.

Van Bommel begon de wedstrijd met een goede start, maar kon niet voorkomen dat Shakhtar Donetsk de leiding nam. De Oekraïense club verraste iedereen door hun goede spel en scoorde twee keer in de eerste helft. In de tweede helft kon Van Bommel niet meer terugkomen en verloor uiteindelijk met 2-0.

De nederlaag betekent dat Van Bommel nu de slechtste start ooit heeft gemaakt in de Champions League. Ze hebben nu twee nederlagen op rij geleden, waardoor ze geen punten hebben verzameld in de competitie.

Aan de andere kant verrastte Shakhtar Donetsk iedereen met hun goede spel tegen Barcelona. De Oekraïense club speelde een goede wedstrijd en verdiende de overwinning. Ze hebben nu al twee punten verzameld in de competitie, waardoor ze een goede kans hebben om door te gaan naar de volgende ronde.

Het is duidelijk dat Van Bommel een moeilijke tijd doormaakt in de Champions League. Ze zullen hard moeten werken om hun record te verbeteren en punten te verzamelen in de competitie. Aan de andere kant is het duidelijk dat Shakhtar Donetsk een gevaarlijke tegenstander is en dat ze een goede kans hebben om door te gaan naar de volgende ronde.