Feyenoord speelt met Wieffer tegen Lazio, Slot kiest voor beproefde formule

Feyenoord speelt met Wieffer tegen Lazio, Slot kiest voor beproefde formule

Feyenoord heeft voor de wedstrijd tegen Lazio in de Europa League gekozen voor een beproefde formule. Trainer Dick Advocaat heeft Wieffer aangesteld als aanvoerder en zal de basiself van vorige week laten spelen.

Het is voor Feyenoord een belangrijke wedstrijd. De Rotterdamse club staat op dit moment tweede in de groep en heeft nog een kans om door te gaan naar de volgende ronde. Om dat te bereiken moeten de spelers echter wel hun beste voetbal laten zien.

Advocaat heeft daarom gekozen voor een beproefde formule. Wieffer, die als aanvoerder fungeert, is een ervaren speler die weet hoe hij zijn teamgenoten moet aansturen. Ook de basiself van vorige week wordt behouden, waardoor er meer stabiliteit ontstaat in het team.

De verwachting is dat Feyenoord met deze formule een goede prestatie kan neerzetten tegen Lazio. Als de Rotterdammers hun beste voetbal laten zien, dan kan er een mooie overwinning worden behaald. Daarmee zou Feyenoord een grote stap zetten richting de volgende ronde van de Europa League.