Politie onderzoekt moord op vrachtwagenchauffeur in Hazeldonk na zoektocht naar kale man

Politie onderzoekt moord op vrachtwagenchauffeur in Hazeldonk na zoektocht naar kale man

De politie heeft een moordonderzoek gestart naar de dood van een vrachtwagenchauffeur in Hazeldonk. De man werd gevonden na een zoektocht naar een kale man.

De vrachtwagenchauffeur, die niet is geïdentificeerd, werd gevonden in een veld in Hazeldonk. De politie begon een zoektocht naar een kale man nadat er meldingen waren gedaan van een verdachte in de buurt.

De politie heeft de omgeving afgezocht en de verdachte is nog steeds voortvluchtig. Er zijn geen verdere details bekend over de identiteit van de verdachte.

De politie heeft een team van forensisch onderzoekers ingezet om het gebied te onderzoeken en de omstandigheden rondom de dood van de vrachtwagenchauffeur te achterhalen. Er zijn ook getuigen gehoord die meer informatie kunnen verschaffen over wat er is gebeurd.

De politie heeft ook een oproep gedaan aan het publiek om informatie te delen over de verdachte of over wat er is gebeurd. Ze vragen mensen met informatie contact op te nemen met de politie.

De politie heeft ook bevestigd dat ze een onderzoek hebben gestart naar de moord op de vrachtwagenchauffeur. Ze zullen alle informatie die ze kunnen verzamelen gebruiken om de verantwoordelijke te vinden.