Polman neemt handbalsters mee naar WK, Broch besluit niet terug te keren en blijft thuis

De Nederlandse handbalsters zijn klaar voor het WK in Japan. De bondscoach, Emmanuel Mayonnade, heeft de selectie bekendgemaakt en er zijn een paar verrassingen. De meest opvallende is dat de ervaren speler Estavana Polman meegaat naar het WK.

Polman is een van de meest ervaren spelers in de selectie. Ze heeft al veel internationale toernooien gespeeld en heeft veel ervaring met het spelen op hoog niveau. Haar aanwezigheid in Japan zal de Nederlandse selectie versterken en haar ervaring zal zeker van pas komen.

Een andere opvallende naam is die van Nycke Groot. Zij is de jongste speler in de selectie en zal haar debuut maken op het WK. Groot is een talentvolle speler en haar aanwezigheid zal de Nederlandse selectie versterken.

Er is ook een speler die niet meegaat naar Japan: Lois Abbingh. Abbingh heeft aangegeven dat ze niet meegaat naar het WK omdat ze niet voldoende hersteld is van een blessure. Ondanks dat ze niet meegaat, blijft Abbingh een belangrijke speler voor de Nederlandse selectie.

Tot slot is er ook een speler die besloten heeft om niet terug te keren naar het WK: Yvette Broch. Broch heeft aangegeven dat ze niet terug wil keren naar het WK omdat ze liever thuis blijft om te werken aan haar herstel. Hoewel haar afwezigheid een gemis zal zijn, respecteren de Nederlandse handbalsters haar beslissing.

Het Nederlandse team is klaar om te strijden op het WK in Japan. Met Estavana Polman en Nycke Groot aan boord, zal de Nederlandse selectie sterk staan. Hoewel Yvette Broch niet terugkeert, blijft ze een belangrijke speler voor de Nederlandse selectie.