Ballenjongen die bij Go Ahead luncht wordt herkend: 'Ik word overal herkend'

Ballenjongen die bij Go Ahead luncht wordt herkend: ‘Ik word overal herkend’

De Go Ahead Eagles hebben een nieuwe held gevonden in de vorm van een jonge ballenjongen. De jongen, die bekend staat als ‘Ballenjongen’, wordt overal herkend wanneer hij naar de wedstrijden gaat.

Het verhaal begon toen de jongen, die anoniem wil blijven, naar een wedstrijd van Go Ahead Eagles ging. Hij wilde alleen maar de wedstrijd bekijken, maar hij werd gespot door een aantal fans. Ze vroegen hem of hij ballenjongen wilde zijn en hij stemde toe.

Sindsdien is de jongen een bekende verschijning bij Go Ahead Eagles wedstrijden. Hij wordt overal herkend en krijgt veel aandacht van de fans. De jongen heeft zelfs een eigen hashtag: #ballenjongen.

De jongen is ook te vinden in het stadioncafé, waar hij regelmatig luncht. Ook hier wordt hij herkend door de fans. De jongen geniet van de aandacht en vindt het leuk om met de fans te praten. Hij zegt: “Ik word overal herkend en ik voel me erg gewaardeerd door de fans.”

De jongen is een voorbeeld voor veel mensen en is een ware held bij Go Ahead Eagles. Hij laat zien dat je met hard werken en doorzettingsvermogen je dromen kunt verwezenlijken.