Suzanne Schulting Gewond Bij Val Tijdens Shorttracktraining

Suzanne Schulting, de Nederlandse kampioene shorttrack, heeft vandaag een val gemaakt tijdens een training. Ze is gewond geraakt en is naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

De val gebeurde tijdens een training in het Thialf stadion in Heerenveen. Schulting was aan het trainen met haar teamgenoten toen ze plotseling viel. Ze is meteen naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

De Nederlandse shorttrackbond heeft bevestigd dat Schulting gewond is geraakt bij de val. Ze heeft een verwonding aan haar schouder opgelopen en is nu in het ziekenhuis voor verdere behandeling.

De bond heeft ook bevestigd dat Schulting niet in levensgevaar is en dat de verwonding niet ernstig is. Ze zal waarschijnlijk snel weer op de baan staan om te trainen.

Het is nog niet duidelijk hoe de val is ontstaan, maar Schulting is een ervaren shorttrackster en heeft veel ervaring met het sporten op hoog niveau. Het is dus waarschijnlijk een ongelukkig ongeluk geweest.

Schulting is een van de beste shorttracksters ter wereld en heeft al veel successen behaald. Ze heeft onder andere twee gouden medailles gewonnen op de Olympische Spelen van 2018 in Pyeongchang.

We hopen dat Schulting snel herstelt van haar verwonding en dat ze weer snel op de baan staat om te trainen. We wensen haar veel sterkte toe bij haar herstel.