Presentator Tirza van der Graaf van Blauw Bloed verwacht tweede kind

Presentator Tirza van der Graaf van Blauw Bloed heeft aangekondigd dat ze een tweede kind verwacht. De presentator, die al een dochter heeft, is erg blij met de aankomende baby.

Tirza is al jarenlang presentator bij het populaire Nederlandse televisieprogramma Blauw Bloed. Ze heeft eerder gezegd dat ze al jarenlang droomde van een tweede kind.

Tirza heeft al een dochter, die inmiddels vijf jaar oud is. De presentator heeft aangegeven dat ze zich erg verheugt op de komst van de tweede baby. Ze is ervan overtuigd dat haar dochter een geweldige grote zus zal zijn.

Tirza heeft ook gezegd dat ze de komende maanden rustig aan zal doen. Ze zal wat minder werken en meer tijd doorbrengen met haar gezin. Ze is van plan om na de geboorte van de baby weer volop aan de slag te gaan.

De presentator heeft laten weten dat ze erg dankbaar is voor alle steun die ze van haar fans heeft gekregen. Ze is blij dat ze zo’n grote steun heeft ontvangen en hoopt dat iedereen net zo enthousiast is over de komst van de tweede baby.