Dries Roelvink herdenkt overleden ouders tijdens show in Concertgebouw

Dries Roelvink heeft zijn ouders, die vorig jaar overleden, herdenkt tijdens een show in het Concertgebouw in Amsterdam. De show was een verrassing voor de zanger en hij was erg emotioneel toen hij zijn ouders herdenkte.

De show was georganiseerd door Dries’ vrienden om hem te steunen. Er waren veel bekende artiesten aanwezig, waaronder Nick & Simon, Jeroen van der Boom en Jan Smit. Ook Dries’ broer Dave was aanwezig om de show mee te maken.

Tijdens de show werd er een moment van stilte gehouden om Dries’ ouders te herdenken. Er werd een film getoond met foto’s van Dries’ ouders en er werd een gedicht voorgelezen dat speciaal voor hen was geschreven.

Dries was erg emotioneel toen hij de foto’s en het gedicht zag. Hij zei: “Mijn ouders waren mijn steun en toeverlaat. Ik ben zo dankbaar dat ik deze show heb kunnen doen om hen te herdenken.”

De show was een groot succes en Dries was erg blij met de steun die hij van zijn vrienden en familie kreeg. Hij heeft laten weten dat hij de herdenking van zijn ouders nooit zal vergeten.