Liverpool-speler Luis Díaz vraagt ontvoerders om vrijlating van zijn vader

Liverpool-speler Luis Díaz vraagt ontvoerders om vrijlating van zijn vader

De voetballer van Liverpool, Luis Díaz, heeft een emotioneel verzoek gedaan aan de ontvoerders van zijn vader. Luis’ vader, Luis Díaz Sr., is al meer dan een week ontvoerd in Colombia.

Luis Díaz Jr. heeft een video opgenomen waarin hij de ontvoerders smeekt om zijn vader vrij te laten. Hij zei: “Ik smeek jullie om mijn vader vrij te laten. Ik ben bereid om alles te doen wat nodig is om mijn vader terug te krijgen. Ik smeek jullie om mijn vader terug te geven.”

De Colombiaanse politie heeft gezegd dat ze alles in het werk stellen om de ontvoering op te lossen. Er zijn verschillende getuigenverklaringen verzameld en er wordt gezocht naar bewijs dat de ontvoerders kunnen identificeren.

De familie van Luis Díaz Sr. heeft een crowdfunding-campagne opgezet om geld in te zamelen voor de zoektocht naar Luis Sr. Ze hebben al meer dan $50.000 ingezameld en hopen dat dit de politie helpt bij het oplossen van de ontvoering.

De familie van Luis Díaz Jr. is erg aangedaan door de situatie en ze hopen dat hun verzoek aan de ontvoerders wordt gehoord. Ze hopen dat hun liefde en steun aan Luis Díaz Sr. hen helpt om hem terug te krijgen.