Taylor Swift wint voor tweede jaar op rij de meeste MTV Europe Music Awards

Taylor Swift wint voor tweede jaar op rij de meeste MTV Europe Music Awards

Taylor Swift heeft voor het tweede jaar op rij de meeste MTV Europe Music Awards gewonnen. De Amerikaanse zangeres won maar liefst zes prijzen, waaronder Beste Video, Beste Artiest en Beste Pop.

De MTV Europe Music Awards werden dit jaar gehouden in Seville, Spanje. Taylor Swift was een van de meest genomineerde artiesten met maar liefst tien nominaties. Ze won de prijs voor Beste Video voor haar nummer ‘You Need to Calm Down’, Beste Artiest, Beste Pop, Beste Song voor ‘ME!’, Beste Look, Biggest Fans en Beste Push Act.

De winst van Taylor Swift is een grote prestatie, aangezien ze de meeste prijzen heeft gewonnen van alle genomineerden. Ze is de enige artiest die voor het tweede jaar op rij de meeste prijzen heeft gewonnen.

Taylor Swift bedankte haar fans voor hun steun en hun liefde. Ze zei dat ze zich gelukkig voelt dat ze de prijzen heeft gewonnen en dat ze blij is dat ze haar muziek met de wereld kan delen.

Het is duidelijk dat Taylor Swift een enorme invloed heeft op de muziekindustrie. Ze heeft bewezen dat ze een van de meest succesvolle artiesten van dit moment is. Haar prestatie bij de MTV Europe Music Awards is een bewijs dat ze een van de beste artiesten is in de muziekwereld.