Jacob Elordi eet 500 gram spek per dag voor rol als Elvis Presley

De Australische acteur Jacob Elordi heeft een indrukwekkende transformatie ondergaan voor zijn rol als Elvis Presley in de nieuwe biopic ‘Elvis’. Om de legendarische zanger te kunnen verbeelden, heeft Elordi een aantal extreme maatregelen genomen. Volgens de acteur eet hij 500 gram spek per dag om de juiste lichaamsbouw te krijgen.

Elordi is al bekend van zijn rollen in films als ‘The Kissing Booth’ en ‘Euphoria’. Voor zijn rol als Elvis heeft hij echter een aanzienlijke hoeveelheid gewicht aangekomen. Elordi heeft gezegd dat hij 500 gram spek per dag eet om de juiste lichaamsbouw te krijgen. Hij heeft ook gezegd dat hij veel kip en rundvlees eet, evenals veel groenten.

Hoewel Elordi’s dieet misschien niet gezond is, is het wel effectief. Hij heeft al gezegd dat hij al het gewicht heeft gekregen dat hij nodig had voor de rol. Hij heeft ook gezegd dat hij nog steeds hard traint om zijn lichaam in vorm te houden.

Elordi’s transformatie is indrukwekkend en hij is erin geslaagd om een realistische verbeelding van Elvis te creëren. Hoewel zijn dieet misschien niet gezond is, is het wel effectief gebleken. Als je ooit de kans krijgt om de film te zien, zul je zeker onder de indruk zijn van Elordi’s transformatie.