Wolff: 'Dit is de slechtste GP in 13 jaar, deze auto verdient het niet om te winnen'

Wolff: ‘Dit is de slechtste GP in 13 jaar, deze auto verdient het niet om te winnen’

Lewis Hamilton heeft zijn frustratie uitgesproken over de prestaties van zijn Mercedes-wagen tijdens de Grand Prix van Singapore. Na de race, waarin hij als tweede eindigde, zei hij dat dit de slechtste GP in 13 jaar was en dat de auto het niet verdient om te winnen.

De Britse coureur was duidelijk teleurgesteld over de prestaties van zijn auto, die hij als “onhandelbaar” omschreef. Hij voegde eraan toe dat hij het gevoel had dat hij de auto niet onder controle had en dat hij geen kans had om te winnen.

Hamilton’s teamgenoot Valtteri Bottas eindigde als derde in de race. Ook hij was niet tevreden met de prestaties van de auto, maar hij zei dat hij het beste had gedaan met wat hij had.

Mercedes-teambaas Toto Wolff was het met Hamilton eens dat dit de slechtste GP in 13 jaar was. Hij zei dat de auto niet goed genoeg was om te winnen en dat er veel werk aan de winkel is om de prestaties te verbeteren.

Wolff voegde eraan toe dat het team hard aan het werk is om de auto te verbeteren en dat ze er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de prestaties beter worden. Hij benadrukte ook dat het team er alles aan doet om ervoor te zorgen dat Hamilton en Bottas in staat zijn om hun beste prestaties neer te zetten.

Het is duidelijk dat Mercedes hard aan het werk is om de prestaties van hun auto te verbeteren. De komende races zullen laten zien of hun inspanningen resultaat opleveren.