Akpom scoort opnieuw voor Ajax na een 'catastrofale' periode: 'Ik heb me eenzaam gevoeld'

Akpom scoort opnieuw voor Ajax na een ‘catastrofale’ periode: ‘Ik heb me eenzaam gevoeld’

De afgelopen maanden waren voor Chuba Akpom een moeilijke tijd. De spits van Ajax had een ‘catastrofale’ periode achter de rug, waarin hij geen doelpunten scoorde en de afgelopen maanden alleen maar op de bank zat.

Gisteren was echter een belangrijke dag voor Akpom. Na een lange periode van tegenslagen, scoorde hij eindelijk weer een doelpunt voor Ajax. Het doelpunt kwam in de tweede helft van de wedstrijd tegen VVV-Venlo, waar Ajax met 3-1 won.

Akpom was duidelijk opgelucht na het scoren van het doelpunt. “Ik heb me eenzaam gevoeld de afgelopen maanden”, zei hij na de wedstrijd. “Het is moeilijk als je niet speelt en je teamgenoten elke week op het veld staan. Maar ik ben blij dat ik weer heb kunnen laten zien wat ik kan.”

Het doelpunt van Akpom was ook belangrijk voor Ajax, aangezien het de winnende goal was in de wedstrijd. “Ik ben blij dat ik mijn team heb kunnen helpen met mijn doelpunt”, zei Akpom. “Ik hoop dat ik meer kansen krijg om te laten zien wat ik kan.”

Akpom’s doelpunt is een goed teken voor Ajax, aangezien het team op zoek is naar meer productiviteit vanuit de aanval. Als Akpom meer kansen krijgt, kan hij een belangrijke bijdrage leveren aan het team.