16-jarige Fietser Overleden na Aanrijding met Taxi in Hellendoorn

Vandaag heeft de politie bevestigd dat een 16-jarige fietser is overleden na een aanrijding met een taxi in Hellendoorn. De aanrijding vond plaats op de kruising van de N35 en de Kerkstraat.

De 16-jarige jongen, die uit de buurt kwam, werd geraakt door de taxi toen hij de kruising overstak. Hij werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, maar helaas overleed hij aan zijn verwondingen.

De politie heeft een onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeluk. Ze hebben de taxi-chauffeur gehoord en zijn bezig met het verzamelen van getuigenverklaringen. Ook worden er technische onderzoeken uitgevoerd om te bepalen wat er precies is gebeurd.

De familie van de jongen is diep geschokt door het tragische ongeval. Ze hebben een verklaring uitgegeven waarin ze hun verdriet uiten en hun dankbaarheid uitspreken voor iedereen die hen in deze moeilijke tijd steunt.

Het ongeluk is een herinnering aan iedereen om voorzichtig te zijn als je de straat oversteekt. De politie roept iedereen op om altijd goed op te letten bij het oversteken van een kruising en om nooit te proberen om voorrang te nemen.

We wensen de familie veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.