Stadsrivaal Aké eenvoudig langs Bournemouth, Arsenal onderuit bij Newcastle

Stadsrivaal Aké eenvoudig langs Bournemouth, Arsenal onderuit bij Newcastle

De Premier League-wedstrijd tussen Bournemouth en Arsenal was een spannende wedstrijd. Bournemouth ging als favoriet de wedstrijd in, maar Arsenal had een goede prestatie geleverd in hun vorige wedstrijd tegen Newcastle. De verwachtingen waren hoog, maar Bournemouth slaagde erin om de overwinning te behalen.

Stadsrivaal Aké was de grote man van de wedstrijd. Hij scoorde twee doelpunten en was een grote steun voor Bournemouth. Aké was eenvoudig langs Arsenal’s verdediging en hij had geen moeite om de bal in het doel te schieten.

Het was een moeilijke dag voor Arsenal. Ze verloren met 3-1 en konden niet veel doen om de overwinning te behalen. Newcastle had eerder in de week al een goede prestatie geleverd tegen Arsenal, dus het was geen verrassing dat ze de overwinning pakten.

Het was een belangrijke overwinning voor Bournemouth, omdat ze nu meer punten hebben dan Arsenal. Ze zijn nu op de zevende plaats in de Premier League en hebben een goede kans om de top vijf te bereiken.

Het was een geweldige prestatie van Aké, die eenvoudig langs Arsenal’s verdediging kon komen en twee doelpunten scoorde. Hij was de grote man van de wedstrijd en heeft laten zien dat hij een geweldige speler is.