Antwerp wint door doelpunt van Janssen, AC Milan verliest van Udinese

Antwerp heeft afgelopen zaterdag een belangrijke overwinning behaald in de competitie. De ploeg versloeg AC Milan met 1-0 dankzij een doelpunt van Janssen.

De wedstrijd begon met een goede aanval van Antwerp. De ploeg kreeg al vroeg in de wedstrijd een kans om te scoren, maar deze werd gemist. AC Milan was ook gevaarlijk, maar de ploeg kon geen doelpunt maken. Halverwege de wedstrijd kreeg Antwerp opnieuw een kans om te scoren, maar ook deze werd gemist.

In de tweede helft bleef de wedstrijd spannend. Antwerp bleef aanvallen, maar kon geen doelpunt maken. In de laatste minuut van de wedstrijd kreeg Janssen een kans om te scoren. Hij schoot de bal hard in het doel en Antwerp won de wedstrijd met 1-0.

De overwinning was belangrijk voor Antwerp, omdat het team nu tweede staat in de competitie. AC Milan daarentegen verloor de wedstrijd en staat nu op de zevende plaats.

Ondertussen verloor Udinese ook van AC Milan. De ploeg verloor met 2-1 en staat nu op de achtste plaats in de competitie.