Limburgse zangeres Emmy Ackermans wint Regio Songfestival

Limburgse zangeres Emmy Ackermans wint Regio Songfestival

Limburgse zangeres Emmy Ackermans heeft afgelopen zaterdag het Regio Songfestival gewonnen. Het festival werd gehouden in de stad Venlo en was een groot succes.

Emmy Ackermans is een Limburgse zangeres uit Maastricht. Ze begon haar carrière als zangeres in 2017 en heeft sindsdien al veel successen geboekt. Ze heeft al meerdere optredens gegeven in Nederland en België.

Voor het Regio Songfestival had Emmy Ackermans haar eigen nummer ‘Dreams’ ingestuurd. Het nummer werd goed ontvangen door het publiek en de jury. Uiteindelijk won ze de wedstrijd met een grote voorsprong.

Na haar overwinning zei Emmy Ackermans: “Ik ben zo blij dat ik dit heb gewonnen. Ik ben zo dankbaar voor al de steun die ik heb gekregen van mijn fans en familie. Dit is echt een droom die uitkomt.”

Het Regio Songfestival is een jaarlijks terugkerend evenement dat wordt georganiseerd door de stad Venlo. Het festival is bedoeld om jonge talenten uit de regio in de schijnwerpers te zetten.

Emmy Ackermans is een grote winnaar van dit jaar en haar prestatie is een voorbeeld voor andere jonge artiesten uit Limburg. We wensen haar veel succes in de toekomst!