Feyenoord met Ivanusec maar zonder zieke Wieffer in uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk

Feyenoord met Ivanusec maar zonder zieke Wieffer in uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk

Feyenoord heeft vandaag een uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk gespeeld. De Rotterdammers hadden Ivanusec in de basis, maar moesten het zonder de zieke Wieffer stellen.

De verdediger was afgelopen week geblesseerd geraakt en kon daardoor niet meespelen. Feyenoord-trainer Dick Advocaat had daarom besloten om Ivanusec in de basis te zetten. De Serviër had al eerder dit seizoen een paar keer in de basis gestaan, maar dit was de eerste keer dat hij een volledige wedstrijd speelde.

Feyenoord begon sterk aan de wedstrijd en kreeg al snel een aantal kansen. Helaas wisten de Rotterdammers deze kansen niet te verzilveren. Ook in de tweede helft bleef Feyenoord druk zetten, maar het lukte niet om de bal in het net te krijgen.

Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 0-0. Hoewel Feyenoord geen doelpunt wist te maken, was het toch een goede wedstrijd van de Rotterdammers. Ivanusec speelde een goede wedstrijd en liet zien dat hij een waardevolle speler is voor Feyenoord.

Het is nu afwachten of Wieffer weer fit genoeg is om mee te spelen in de volgende wedstrijd. Als hij weer fit is, zal hij waarschijnlijk weer terugkeren in de basis.