Groot ongeluk op A2 bij Oudenrijn met zwaargewonden, waaronder een kind

Gisteren heeft er een ernstig ongeluk plaatsgevonden op de A2 bij Oudenrijn. Er zijn meerdere gewonden gevallen, waaronder een kind. Het ongeluk gebeurde rond 15.00 uur, toen twee auto’s met elkaar in botsing kwamen.

Volgens de politie waren er meerdere mensen betrokken bij het ongeluk. Er zijn meerdere gewonden gevallen, waaronder een kind. De politie heeft de slachtoffers naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

De politie heeft de oorzaak van het ongeluk nog niet bekend gemaakt, maar ze zeggen dat er een onderzoek wordt gestart om de oorzaak te achterhalen. Het verkeer op de A2 was voor enige tijd afgesloten, maar is inmiddels weer vrijgegeven.

Het ongeluk heeft een grote impact gehad op de omgeving. Er zijn veel mensen die getuige waren van het ongeluk en die geschokt zijn door wat er is gebeurd. Er wordt gevraagd aan getuigen om contact op te nemen met de politie als ze informatie hebben over het ongeluk.

Het is erg triest dat er een kind bij betrokken was bij dit ongeluk en we hopen dat alle slachtoffers snel herstellen. We wensen hen veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.