Ten Hag juicht met United dankzij goal in slotminuten na kritiek

Ole Gunnar Solskjaer en zijn Manchester United-team hebben een spectaculaire overwinning geboekt tegen Tottenham Hotspur. Ten Hag juichte met de spelers mee na de late goal in de slotminuten, die de 3-1 overwinning mogelijk maakte. Deze overwinning kwam op het juiste moment, aangezien er veel kritiek was op de prestaties van Manchester United in de laatste weken.

De wedstrijd begon goed voor Manchester United, toen Bruno Fernandes een vrije trap scoorde in de tweede minuut. Tottenham Hotspur kwam echter terug in de wedstrijd en scoorde de gelijkmaker in de 70e minuut. Het leek erop dat de wedstrijd in een gelijkspel zou eindigen, maar Manchester United had andere plannen. In de laatste minuut van de wedstrijd scoorde Paul Pogba de winnende goal, waardoor Manchester United met 3-1 won.

Na de late goal van Pogba stonden alle spelers van Manchester United op om te juichen. Ook Ten Hag, die eerder kritiek had gehad op de prestaties van Manchester United, juichte mee. Deze overwinning was een grote opluchting voor Ten Hag en zijn team, aangezien ze al een tijdje onder druk stonden om beter te presteren.

Deze overwinning is een grote stap voor Manchester United om hun seizoen te redden. Als ze blijven spelen zoals ze hebben gedaan tegen Tottenham Hotspur, zullen ze veel meer successen boeken. Ten Hag en zijn team hopen dat dit het begin is van een mooi seizoen voor Manchester United.