Treinverkeer rond Utrecht Centraal hervat na melding van persoon op het spoor

Het treinverkeer rond Utrecht Centraal is hervat na een melding van een persoon op het spoor. De melding kwam binnen rond 17.00 uur en heeft ervoor gezorgd dat het treinverkeer tussen Utrecht Centraal en Nieuwegein Zuid volledig stilgelegd werd.

De politie, brandweer en ambulance werden ter plaatse gestuurd om de situatie te onderzoeken. Na een grondig onderzoek bleek dat er geen persoon op het spoor aanwezig was. Het treinverkeer kon hierdoor rond 19.00 uur weer hervat worden.

De melding heeft ervoor gezorgd dat er grote vertragingen ontstonden bij het treinverkeer rond Utrecht Centraal. Veel reizigers hebben hierdoor veel tijd verloren en hebben langer moeten wachten op hun trein.

Het is belangrijk dat mensen altijd alert zijn als ze in de buurt van het spoor zijn. Het is verboden om op het spoor te lopen of te staan, omdat dit gevaarlijk is. Als er iemand op het spoor wordt gezien, is het belangrijk om dit direct te melden bij de politie of NS-meldkamer.

Het treinverkeer rond Utrecht Centraal is weer hervat na de melding van een persoon op het spoor. Hoewel er geen persoon aanwezig was, heeft de melding ervoor gezorgd dat er grote vertragingen ontstonden bij het treinverkeer. Het is belangrijk dat mensen alert zijn als ze in de buurt van het spoor zijn en direct contact opnemen als er iemand op het spoor wordt gezien.