Treinverkeer rond Utrecht Centraal verstoord door melding van persoon op spoor

Treinverkeer rond Utrecht Centraal verstoord door melding van persoon op spoor

Het treinverkeer rond Utrecht Centraal is vandaag verstoord door een melding van een persoon op het spoor. Volgens de NS is er een melding gedaan van een persoon op het spoor bij Utrecht Centraal. Als gevolg hiervan is het treinverkeer in de omgeving van Utrecht Centraal stilgelegd.

De NS heeft aangegeven dat er extra maatregelen zijn genomen om de situatie te verbeteren. Er zijn extra veiligheidsmaatregelen getroffen, waaronder het installeren van speciale camera’s om het spoor te bewaken. Ook zijn er extra treinen ingezet om de drukte op het spoor te verminderen.

De NS heeft ook aangegeven dat er geen gevaar is voor de reizigers. Er is geen gevaar voor de veiligheid van de reizigers, maar de reizigers worden wel geadviseerd om extra voorzichtig te zijn bij het oversteken van het spoor.

Het treinverkeer rond Utrecht Centraal is voorlopig nog steeds verstoord. De NS raadt reizigers aan om hun reisplannen te wijzigen of hun reis uit te stellen totdat de situatie weer normaal is. Ook worden reizigers geadviseerd om de website van de NS te raadplegen voor meer informatie over de situatie.