Doelman Kortsmit Blundert, waardoor De Graafschap Nipt Verliest van NAC

De voetbalwedstrijd tussen De Graafschap en NAC op zondag 2 februari 2020 was een spannende strijd. De Graafschap had de meeste kansen, maar het was NAC dat uiteindelijk met 1-0 won. De winnende goal werd gescoord door NAC-speler Terell Ondaan in de 86e minuut.

De Graafschap had echter een grote kans om de wedstrijd te winnen, maar doelman Kortsmit Blundert liet hen in de steek. In de 79e minuut had de Graafschap een penalty, maar Kortsmit Blundert kon de bal niet stoppen. De penalty miste zijn doel en NAC profiteerde van deze blunder.

De Graafschap was erg teleurgesteld over de prestatie van hun doelman. Kortsmit Blundert had een slechte dag en zijn fout kostte De Graafschap de wedstrijd. Hoewel de Graafschap nog steeds een goede kans had om te winnen, was het uiteindelijk NAC dat de overwinning behaalde.

Hoewel Kortsmit Blundert een slechte prestatie leverde, moeten we niet vergeten dat het team als geheel ook niet goed speelde. De Graafschap had meer kansen dan NAC, maar ze konden er geen gebruik van maken. Als het team als geheel beter had gespeeld, hadden ze misschien wel gewonnen.

Het is duidelijk dat Kortsmit Blundert een belangrijke rol speelde in de nederlaag van De Graafschap. Zijn fout kostte het team de wedstrijd en hij zal zich hierover moeten verantwoorden. Maar het team als geheel moet ook verantwoordelijkheid nemen voor hun slechte prestatie.