Utrechts bedrijf genomineerd voor Vegan Award 2020

Het Utrechtse bedrijf, Vegabond, is genomineerd voor de Vegan Award 2020. De Vegan Award is een jaarlijkse prijs die wordt uitgereikt aan bedrijven die zich inzetten voor het promoten van een veganistische levensstijl. Vegabond is een veganistisch restaurant dat gevestigd is in het centrum van Utrecht. Het bedrijf biedt een breed scala aan veganistische gerechten, waaronder burgers, salades, soepen en desserts.

De Vegan Award wordt jaarlijks toegekend aan bedrijven die zich inzetten voor het promoten van een veganistische levensstijl. De prijs is bedoeld om bedrijven te belonen voor hun inspanningen om de veganistische levensstijl te promoten. Vegabond heeft zich ingezet om de veganistische levensstijl te promoten door het aanbieden van een breed scala aan veganistische gerechten.

Vegabond is een van de drie genomineerden voor de Vegan Award 2020. De andere twee genomineerden zijn het Amsterdamse bedrijf, The Dutch Weed Burger, en het Rotterdamse bedrijf, Vegan Junk Food Bar. De winnaar van de prijs zal bekend worden gemaakt op 4 oktober 2020 tijdens de Vegan Awards Ceremony in Amsterdam.

Het Utrechtse bedrijf Vegabond is een waardige genomineerde voor de Vegan Award 2020. Het bedrijf heeft zich ingezet om de veganistische levensstijl te promoten door het aanbieden van een breed scala aan veganistische gerechten. Wij wensen Vegabond veel succes bij de uitreiking van de prijs en hopen dat zij de prijs in de wacht sleept!