Italiaanse kinderen eisen 500.000 euro alimentatie van Ruud Gullit

Ruud Gullit, de voormalige Nederlandse voetballer, staat momenteel voor een zware uitdaging. Zijn twee Italiaanse kinderen, die hij had met zijn ex-vrouw, eisen 500.000 euro alimentatie van hem.

Gullit heeft twee kinderen uit zijn huwelijk met zijn ex-vrouw, Roberta Cappelletti. De twee kinderen, die nu in de leeftijd van 16 en 18 jaar zijn, hebben een rechtszaak aangespannen tegen hun vader. Ze eisen 500.000 euro alimentatie van hem.

Gullit heeft altijd ontkend dat hij verantwoordelijk is voor de alimentatie van de kinderen. Hij stelt dat hij al jaren geen contact meer heeft gehad met de kinderen en dat hij daarom niet verantwoordelijk is voor hun financiële ondersteuning.

De rechtbank heeft echter besloten dat Gullit verantwoordelijk is voor de alimentatie van de kinderen. De rechter stelde dat Gullit als vader verplicht is om voor zijn kinderen te zorgen, ongeacht of hij contact met hen heeft of niet.

Gullit heeft aangekondigd dat hij in beroep gaat tegen de uitspraak van de rechter. Hij stelt dat hij niet in staat is om de 500.000 euro alimentatie te betalen en dat hij daarom niet verplicht is om dit te doen.

Het is afwachten wat er gaat gebeuren in deze zaak. Wat duidelijk is, is dat Gullit een zware uitdaging tegemoet gaat. Hij moet nu bewijzen dat hij niet verantwoordelijk is voor de alimentatie van zijn kinderen.