Honderden bierkratten verongelukken op N11 bij Zoeterwoude-Rijndijk

Op dinsdagavond 24 september 2019 heeft er een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden op de N11 bij Zoeterwoude-Rijndijk. Een vrachtwagen met honderden bierkratten reed vanuit de richting van Leiden naar Rotterdam. Op een gegeven moment raakte de vrachtwagen van de weg en verongelukte.

De bestuurder werd gewond naar het ziekenhuis gebracht. De politie is ter plaatse gekomen om het ongeval te onderzoeken. Er zijn geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken geweest.

De N11 is volledig afgesloten voor het verkeer. Er is een omleiding ingesteld via de N206, waardoor het verkeer omgeleid wordt. De politie raadt mensen aan om een andere route te nemen, omdat er veel vertraging kan optreden.

Het ongeval heeft veel schade aangericht. Er liggen overal bierkratten verspreid over de weg. De politie heeft de weg afgezet en is bezig met het opruimen van de bierkratten en het schoonmaken van de weg.

Het ongeval heeft veel verkeersoverlast veroorzaakt. Mensen die in de buurt wonen, moeten rekening houden met extra vertraging en mogelijke omleidingen.

Het is belangrijk dat bestuurders voorzichtig rijden en de verkeersregels in acht nemen. Als iedereen voorzichtig rijdt, kan dit soort ongelukken voorkomen worden.