Bruce Springsteen komt volgend jaar terug naar het Goffertpark voor tweede concert

Bruce Springsteen komt volgend jaar terug naar het Goffertpark in Nijmegen voor een tweede concert. Het concert zal plaatsvinden op zaterdag 18 juli 2020.

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat Bruce Springsteen voor het eerst in het Goffertpark optrad. Het concert was een groot succes en de fans waren enthousiast. Nu komt hij terug voor een tweede concert.

Het concert zal plaatsvinden op zaterdag 18 juli 2020. De kaartverkoop start op vrijdag 6 december om 10:00 uur. Er zijn verschillende ticketprijzen beschikbaar, variërend van €65 tot €95.

Het concert zal een mix van oude en nieuwe nummers bevatten. Fans kunnen genieten van klassiekers zoals ‘Born to Run’, ‘Dancing in the Dark’ en ‘The River’, maar ook van nieuwere nummers zoals ‘The Rising’ en ‘Wrecking Ball’.

Bruce Springsteen is een van de meest succesvolle muzikanten aller tijden. Hij heeft meer dan 120 miljoen albums verkocht en heeft vele prijzen gewonnen, waaronder 20 Grammy Awards. Dit concert is dus een kans om deze legendarische artiest live te zien.

Het Goffertpark is een prachtige locatie voor een concert en biedt plaats aan maximaal 40.000 bezoekers. Het is de perfecte plek om te genieten van de muziek van Bruce Springsteen.

Wees er snel bij, want de kaartverkoop start op 6 december!