Storm veroorzaakt donderdagavond treinhinder, vrijdag grotendeels opgelost

Donderdagavond heeft een storm voor veel treinhinder gezorgd. Er waren vertragingen en afgesloten spoorlijnen. Gelukkig is de treinhinder vrijdag grotendeels opgelost.

De storm die donderdagavond heeft gewoed, heeft veel schade aangericht. Er zijn veel bomen omgevallen en er was veel overlast door bliksem en onweer. Ook heeft de storm veel treinhinder veroorzaakt.

Het Nederlandse Spoorwegnetwerk (NS) heeft direct actie ondernomen om de treinhinder te beperken. Er zijn extra mensen ingezet om de problemen zo snel mogelijk op te lossen. Ook werden er extra treinen ingezet om de drukte te verminderen.

Gelukkig is de treinhinder vrijdag grotendeels opgelost. De NS heeft hard gewerkt om de problemen zo snel mogelijk op te lossen. De meeste spoorlijnen zijn weer open en er wordt weer met regelmaat gereden.

De NS raadt reizigers aan om hun reis vooraf goed te plannen. Op de website van de NS kunnen reizigers informatie vinden over de actuele situatie. Ook kunnen reizigers contact opnemen met de klantenservice als ze vragen hebben.

Hoewel de treinhinder vrijdag grotendeels is opgelost, blijft de NS waakzaam. Ze blijven alert op eventuele nieuwe problemen en zullen er alles aan doen om de treinhinder zo veel mogelijk te beperken.