Steven Tyler, Zanger van Aerosmith, Beschuldigd van Seksueel Wangedrag voor de Tweede Keer

Steven Tyler, de zanger van de Amerikaanse rockband Aerosmith, is voor de tweede keer beschuldigd van seksueel wangedrag. Deze beschuldiging komt van een voormalig assistent van Tyler.

De voormalige assistent, die anoniem wil blijven, heeft een klacht ingediend bij de Amerikaanse arbeidsautoriteiten. Volgens de klacht heeft Tyler verschillende seksueel suggestieve en ongepaste opmerkingen gemaakt. Ook zou hij haar hebben gevraagd om naaktfoto’s van zichzelf te sturen.

De assistent zegt dat Tyler haar ook heeft gevraagd om hem te masseren en dat hij haar heeft gevraagd om met hem naar bed te gaan. Ze zegt ook dat Tyler haar heeft gedwongen om met hem mee te gaan naar een hotelkamer.

Tyler heeft de beschuldigingen ontkend en zegt dat hij onschuldig is. Hij heeft verklaard dat de beschuldigingen ‘onwaar en kwetsend’ zijn.

Deze beschuldigingen komen niet als een verrassing, omdat Tyler in 2017 ook al beschuldigd werd van seksueel wangedrag door een andere voormalige assistent. In dat geval werd Tyler vrijgesproken van alle aanklachten.

Het is nog onduidelijk of er in deze zaak ook een rechtszaak zal volgen. Wat wel duidelijk is, is dat deze beschuldigingen een schaduw werpen over de carrière van Tyler en de toekomst van Aerosmith.