"Ten Hag krijgt lauw onthaal van Engelse pers na 'horrorshow'"

“Ten Hag krijgt lauw onthaal van Engelse pers na ‘horrorshow'”

De Engelse pers heeft Ajax-trainer Erik ten Hag een lauw onthaal gegeven na de ‘horrorshow’ tegen Liverpool in de Champions League. De Nederlandse coach had de Engelse kampioenen in de halve finale van het toernooi uitgenodigd, maar zag zijn ploeg verliezen met 4-2.

Ten Hag had voor de wedstrijd veel vertrouwen in zijn ploeg, maar de Engelse pers was minder enthousiast. De kranten en websites bekritiseerden de tactiek van Ten Hag, die volgens hen te defensief was. Ze vonden ook dat hij te weinig gebruik maakte van zijn aanvallende kracht.

De Engelse media waren ook teleurgesteld in Ten Hag’s beslissing om niet meer dan twee verdedigers te gebruiken. Ze vonden dat hij meer risico had moeten nemen om de wedstrijd te winnen. Ook werd er gesuggereerd dat Ten Hag te veel op zijn geluk had vertrouwd, in plaats van een goed plan te maken.

Hoewel Ten Hag een lauw onthaal kreeg van de Engelse pers, is hij nog steeds een populaire trainer bij Ajax-fans. Hij heeft de club naar twee landstitels geleid en heeft ook de Champions League-finale bereikt. Daarom zal hij waarschijnlijk nog steeds de steun van de fans hebben, ondanks het lauwe onthaal van de Engelse media.