AFC-debutant moet tentamen afzeggen voor hoofdrol in bekerverrassing tegen PEC

Zwolle

Vandaag is een bijzondere dag voor de jonge voetballer Jeroen van der Veen. Hij maakte zijn debuut in de Eredivisie voor AFC, maar moest helaas zijn tentamen afzeggen om deel te nemen aan de bekerverrassing tegen PEC Zwolle.

Jeroen is een 19-jarige voetballer die al sinds zijn jeugd bij AFC speelt. Hij heeft hard gewerkt om zijn droom waar te maken en vandaag was het dan eindelijk zo ver. Jeroen mocht zijn debuut maken in de Eredivisie, iets waar hij al jaren naar uitkeek.

Maar helaas was er ook een keerzijde aan de medaille. Jeroen moest zijn tentamen afzeggen om deel te nemen aan de bekerverrassing tegen PEC Zwolle. Hoewel hij zijn tentamen graag had willen afleggen, besloot hij toch om mee te doen aan de wedstrijd.

Het was een geweldige ervaring voor Jeroen. Hij speelde een goede wedstrijd en AFC won uiteindelijk met 2-1. Na afloop van de wedstrijd was Jeroen erg blij dat hij deel had kunnen nemen aan de bekerverrassing tegen PEC Zwolle.

Hoewel Jeroen zijn tentamen heeft moeten afzeggen, is hij toch erg blij met zijn debuut in de Eredivisie en met de overwinning tegen PEC Zwolle. We wensen Jeroen veel succes toe in zijn verdere voetbalcarrière!