Ole Gunnar Solskjaer begrijpt vragen over toekomst bij Manchester United: ‘Maar ik heb vertrouwen dat ik het kan’

Ole Gunnar Solskjaer heeft de vragen over zijn toekomst bij Manchester United begrepen. De Noorse manager heeft een moeilijke start gehad bij de club, maar hij heeft vertrouwen dat hij het kan.

Solskjaer werd aangesteld als manager van Manchester United in december 2018, na het ontslag van Jose Mourinho. Hij begon sterk, maar de resultaten zijn sindsdien achteruitgegaan. Er is veel kritiek geweest op zijn prestaties en er zijn veel vragen over zijn toekomst bij de club.

In een recent interview heeft Solskjaer de vragen begrepen. Hij zei: “Ik begrijp dat er vragen zijn over mijn toekomst bij Manchester United. Maar ik heb vertrouwen dat ik het kan. Ik ben hier om te winnen en ik ben vastbesloten om de club naar de top te brengen.”

Solskjaer heeft ook gezegd dat hij blijft focussen op het verbeteren van de prestaties van de club. Hij heeft een aantal veranderingen doorgevoerd, waaronder het versterken van de verdediging en het verbeteren van de teamspirit.

Het is duidelijk dat Solskjaer begrijpt dat er vragen zijn over zijn toekomst bij Manchester United. Maar hij blijft vertrouwen hebben in zijn capaciteiten om de club naar de top te brengen. Alleen de tijd zal uitwijzen of hij daarin slaagt.