Bayern München verliest bij Saarbrücken en Matthijs de Ligt raakt geblesseerd

Bayern München heeft vandaag een teleurstellende nederlaag geleden bij Saarbrücken in de DFB Pokal. De verliezende ploeg had een aantal grote namen in hun selectie, waaronder de Nederlandse verdediger Matthijs de Ligt. Helaas raakte hij geblesseerd tijdens de wedstrijd en moest hij het veld verlaten.

De wedstrijd begon goed voor Bayern München, die al snel op voorsprong kwam door een doelpunt van Thomas Müller. Saarbrücken kwam echter terug in de wedstrijd en scoorde twee doelpunten om voor rust met 2-1 voor te staan. Na de rust kwam Bayern München terug in de wedstrijd en scoorde een gelijkmaker, maar Saarbrücken bleef aanvallen en scoorde uiteindelijk de winnende goal.

Tijdens de wedstrijd raakte Matthijs de Ligt geblesseerd aan zijn knie. Hij moest het veld verlaten en zal waarschijnlijk enkele weken uit de roulatie zijn. Dit is een grote tegenslag voor Bayern München, die al zonder enkele spelers speelde vanwege blessures.

Het verlies van Bayern München bij Saarbrücken is een teleurstellende prestatie, maar het is nog erger dat Matthijs de Ligt geblesseerd is geraakt. Het is nog onduidelijk hoe ernstig de blessure is, maar het is duidelijk dat Bayern München zonder hem zal moeten spelen in de komende weken.