Conflict tussen El Ghazi en Mainz gaat door: aanvaller geeft verklaring af

Het conflict tussen Anwar El Ghazi en Mainz 05 is nog steeds gaande. De aanvaller heeft een verklaring afgegeven over de situatie.

El Ghazi werd vorige week geschorst door Mainz 05 nadat hij een conflict had met de trainer van de club, Achim Beierlorzer. De aanvaller had naar verluidt een verhitte discussie met de trainer na het verlies van Mainz tegen Borussia Dortmund.

De schorsing van El Ghazi was voor veel mensen een verrassing, omdat hij een belangrijke speler is voor Mainz. Hij heeft al meer dan 20 doelpunten gemaakt voor de club sinds hij in 2017 bij hen kwam.

Na de schorsing heeft El Ghazi een verklaring afgegeven waarin hij zegt dat hij zijn excuses aanbiedt voor zijn gedrag. Hij zegt dat hij zich realiseert dat hij de situatie niet had moeten escaleren en dat hij spijt heeft van zijn acties.

Hoewel El Ghazi zijn excuses heeft aangeboden, lijkt het erop dat het conflict tussen hem en Mainz nog steeds gaande is. De club heeft nog geen verdere stappen ondernomen om de situatie op te lossen.

Het is nog onduidelijk wat er gaat gebeuren met El Ghazi en Mainz. Het is duidelijk dat er meer duidelijkheid moet komen over de situatie om te voorkomen dat het conflict verder escaleert.