Alec Baldwin maakt realityserie om tijd met gezin te delen

Alec Baldwin heeft een nieuwe realityserie aangekondigd die hij maakt om meer tijd met zijn gezin te delen. De show zal worden uitgezonden op ABC en zal Baldwin volgen terwijl hij met zijn vrouw Hilaria en hun vier kinderen reist.

De show, getiteld ‘The Baldwin’s’, zal een intieme kijk geven in het leven van de familie. Baldwin zal de kijkers meenemen naar verschillende locaties, waaronder de stad New York, waar hij en zijn gezin wonen.

De acteur is al jarenlang actief in de entertainmentindustrie en heeft veel films en tv-shows gemaakt. Maar hij heeft altijd gezegd dat zijn gezin voor hem het belangrijkste is. Met deze show hoopt hij meer tijd met hen door te brengen.

Baldwin heeft ook gezegd dat de show een kans is om mensen te laten zien hoe belangrijk het is om tijd met je geliefden door te brengen. Hij hoopt dat de show een positieve boodschap overstuurt naar iedereen die naar de show kijkt.

De show zal binnenkort worden uitgezonden op ABC. We kunnen niet wachten om te zien hoe Alec Baldwin en zijn gezin eruit zullen zien op tv!