Handelaar ontdekt dat masker dat hij voor 150 euro kocht 4,2 miljoen waard is

Een handelaar uit het Verenigd Koninkrijk heeft onlangs een schokkende ontdekking gedaan. Hij had een antiek masker gekocht voor slechts 150 euro, maar het bleek dat het masker meer dan 4,2 miljoen waard was.

Het masker, dat dateert uit de 15e eeuw, is gemaakt van goud en edelstenen. De handelaar, die anoniem wil blijven, kocht het masker op een veiling in Londen. Hij had gehoopt dat het een goede investering zou zijn, maar hij had nooit verwacht dat het zo veel waard zou zijn.

Het masker is gemaakt door de Azteken en is een van de meest waardevolle stukken uit hun cultuur. Het is een van de weinige overgebleven stukken uit die tijd en het is daarom zo kostbaar.

De handelaar heeft het masker nu verkocht aan een verzamelaar voor meer dan 4 miljoen euro. Hij is erg blij met deze ontdekking en zegt dat hij nu veel meer geld heeft om te investeren in andere antieke stukken.

Het verhaal van deze handelaar laat zien dat je nooit weet wat je tegenkomt als je antieke stukken koopt. Soms kan je een koopje doen en kun je een schat vinden.