Pelova maakt deel uit van basis Oranje voor tweede Nations League-duel tegen Schotland

Pelova maakt deel uit van basis Oranje voor tweede Nations League-duel tegen Schotland

Er is goed nieuws voor Oranje-fans: Pelova maakt deel uit van de basis voor het tweede Nations League-duel tegen Schotland. De middenvelder zal de ploeg versterken in het duel dat op 15 oktober plaatsvindt in Amsterdam.

Pelova is een belangrijke speler voor Oranje. Hij is een technisch begaafde speler die een goede link legt tussen verdediging en aanval. Hij heeft een goed overzicht en is in staat om de bal goed te verdelen. Daarnaast heeft hij ook een goede schotkracht, waardoor hij een gevaarlijke speler is in de aanval.

Het is de tweede keer dat Pelova deel uitmaakt van de basisploeg van Oranje. In het eerste Nations League-duel tegen Schotland, dat op 7 september plaatsvond, was hij ook al van de partij. In dat duel speelde hij een belangrijke rol bij de 2-1 overwinning van Oranje.

Met Pelova in de basis is Oranje er klaar voor om het tweede Nations League-duel tegen Schotland aan te gaan. De verwachting is dat hij een belangrijke rol zal spelen bij het behalen van een overwinning. Als Oranje wint, staan ze op de eerste plaats in hun groep en zijn ze dicht bij het bereiken van de volgende ronde van de Nations League.