NPO Radio 2 lanceert album ter viering van 25-jarig jubileum Top 2000

NPO Radio 2 viert dit jaar haar 25-jarig jubileum met de Top 2000. Om dit te vieren heeft NPO Radio 2 een album uitgebracht met de meest populaire nummers uit de afgelopen 25 jaar. Het album bevat 25 nummers die in de Top 2000 zijn gekozen door luisteraars.

Het album is samengesteld uit nummers die in de afgelopen 25 jaar het meest populair zijn geweest bij luisteraars. De nummers zijn geselecteerd door een panel van experts, waaronder muziekjournalisten, muziekproducenten en NPO Radio 2-dj’s.

Het album bevat nummers van artiesten zoals Queen, Adele, Coldplay, U2, ABBA, Michael Jackson en nog veel meer. Het album is verkrijgbaar op alle bekende streamingdiensten en downloadplatforms.

Het album is bedoeld om luisteraars te laten genieten van de meest populaire nummers uit de afgelopen 25 jaar. Het is ook bedoeld om luisteraars een kans te geven om herinneringen op te halen aan hun favoriete nummers uit de Top 2000.

NPO Radio 2 hoopt dat het album luisteraars helpt om terug te blikken op de afgelopen 25 jaar en om de Top 2000 te vieren. Het album is een mooie manier om de liefde voor muziek te vieren en om de Top 2000 te herdenken.