Man veroordeeld tot zeven jaar cel en tbs voor het doden van zijn baby in hoger beroep

vrijgesproken

De rechtbank in Rotterdam heeft een man vrijgesproken van het doden van zijn baby. De man was eerder veroordeeld tot zeven jaar cel en tbs.

De man was in 2017 veroordeeld voor het doden van zijn baby. Hij had de baby in 2015 gewurgd en vervolgens in een kast gezet. De rechtbank oordeelde dat de man schuldig was aan doodslag.

De man ging in hoger beroep tegen de veroordeling. Hij beweerde dat hij niet wist dat hij de baby had gedood. Volgens de man was de baby al dood toen hij haar in de kast zette.

De rechtbank in Rotterdam heeft nu besloten dat er onvoldoende bewijs is om de man schuldig te verklaren. De rechtbank oordeelde dat er onvoldoende bewijs is om te bewijzen dat de man opzettelijk de baby heeft gedood.

Het is een schokkende uitspraak voor de familie van het slachtoffer. Zij hadden gehoopt dat de man veroordeeld zou worden voor het doden van hun baby.

Het is belangrijk om te benadrukken dat dit een uitzonderlijk geval is. In de meeste gevallen zal de rechtspraak ervoor zorgen dat daders worden gestraft voor hun misdaden.