SZA had meer succes verwacht met een ander nummer dan Kill Bill

SZA had meer succes verwacht met een ander nummer dan Kill Bill

SZA, de Amerikaanse R&B-zangeres, had meer succes verwacht met een ander nummer dan Kill Bill. Hoewel Kill Bill een van haar meest populaire nummers is geworden, was het niet het nummer dat SZA had verwacht dat het zou worden.

SZA’s debuutalbum, Ctrl, was een groot succes en bevatte veel verschillende nummers. Hoewel Kill Bill een van de meest populaire nummers van het album was, was het niet het nummer waar SZA het meeste op had gehoopt. In plaats daarvan had ze gehoopt dat een ander nummer, genaamd The Weekend, meer succes zou hebben.

The Weekend was een van SZA’s meest persoonlijke nummers en vertelde het verhaal van haar leven. Het was een emotioneel nummer dat veel mensen aansprak en dat SZA hoopte dat het meer aandacht zou krijgen dan Kill Bill. Helaas werd The Weekend niet zo populair als Kill Bill en kreeg het minder aandacht.

Hoewel SZA teleurgesteld was dat The Weekend niet zo populair werd als Kill Bill, was ze blij dat Kill Bill zo populair werd. Het is nu een van haar meest herkenbare nummers en heeft haar carrière een enorme boost gegeven.

Hoewel SZA meer succes had verwacht met een ander nummer dan Kill Bill, is ze blij met de populariteit die het nummer heeft gekregen. Het is nu een van de meest herkenbare nummers van haar en heeft haar carrière een enorme boost gegeven.