Parijsse politie schiet vrouw neer die dreigde zich op te blazen op station

Vandaag heeft de Parijse politie een vrouw neergeschoten die dreigde zichzelf op te blazen op het Gare du Nord station. De vrouw was gekleed in een lange jas en droeg een rugzak. Ze had een bomgordel om haar middel gebonden.

De politie kreeg een melding van een mogelijk gevaar op het station en stuurde onmiddellijk eenheden naar de locatie. Toen de agenten de vrouw zagen, vroegen ze haar om haar handen omhoog te steken. In plaats daarvan begon ze te schreeuwen en dreigde ze zichzelf op te blazen.

De agenten besloten toen dat er geen andere optie was dan om haar neer te schieten. Na de schoten werd de vrouw meteen naar het ziekenhuis gebracht, maar ze overleed aan haar verwondingen.

De politie heeft de identiteit van de vrouw nog niet bekendgemaakt, maar ze hebben wel gezegd dat ze geen terroristische connecties had. Er wordt vermoed dat de vrouw psychische problemen had.

De politie heeft het station afgesloten om de situatie te onderzoeken en om ervoor te zorgen dat er geen andere dreigingen zijn. Er wordt ook gezegd dat er geen gevaar is voor andere reizigers.

Het is een tragisch incident dat de Parijse politie moest aanpakken. We hopen dat dergelijke situaties in de toekomst voorkomen kunnen worden.