El Ghazi keert terug in Mainz-selectie na schorsing voor steun aan Palestina

El Ghazi, de Nederlandse aanvaller van Mainz 05, is terug in de selectie van de club na een schorsing van twee wedstrijden. De schorsing was het gevolg van zijn steun voor Palestina.

El Ghazi had op sociale media een foto geplaatst met de tekst “Free Palestine”. Dit leidde tot een schorsing van twee wedstrijden door de Duitse voetbalbond (DFB). El Ghazi heeft zich verontschuldigd voor de post en heeft toegezegd dat hij zich in de toekomst zal houden aan de voorschriften van de DFB.

De club uit Mainz heeft El Ghazi vervolgens teruggebracht in de selectie. De technische staf van Mainz 05 is blij dat El Ghazi weer terug is en hoopt dat hij zijn kwaliteiten kan laten zien in de komende wedstrijden.

De schorsing van El Ghazi heeft veel stof doen opwaaien in Duitsland. Veel mensen hebben kritiek geuit op de DFB omdat ze de schorsing te streng vonden. Ook is er veel steun gekomen voor El Ghazi omdat hij een standpunt heeft ingenomen voor een goed doel.

Het is goed om te zien dat El Ghazi weer terug is in de selectie van Mainz 05. Hopelijk kan hij zijn kwaliteiten laten zien en kan hij een bijdrage leveren aan het team.