Overleden vrouw laat wens van Ajax-support door Van ‘t Schip in vervulling gaan

Een overleden vrouw uit Amsterdam heeft een bijzondere wens in vervulling laten gaan. In haar laatste wil en testament liet ze weten dat ze wilde dat haar as uitgestrooid zou worden op het veld van Ajax. Haar wens is vervuld door haar familie, met de steun van trainer Frank de Boer en voormalig Ajax-speler John van ‘t Schip.

De familie van de overleden vrouw, die anoniem wil blijven, had contact gezocht met de club om te vragen of de wens vervuld kon worden. De club was bereid om de familie te helpen en gaf toestemming voor het uitstrooien van de as op het veld.

John van ‘t Schip, die in 2015 als trainer bij Ajax werkte, was aanwezig bij de ceremonie. Hij zei dat hij het een bijzonder moment vond om de wens van de overleden vrouw te vervullen. “Het was een emotioneel moment om te zien hoe de familie van de overleden vrouw haar laatste wens in vervulling liet gaan.”

Frank de Boer, huidige trainer van Ajax, was ook aanwezig bij de ceremonie. Hij zei dat hij het een mooi gebaar vond om de wens van de overleden vrouw te vervullen. “Het is een mooi gebaar van respect en liefde naar iemand die ons allemaal zo dierbaar is.”

De familie is dankbaar voor de steun van Ajax en John van ‘t Schip. Ze zijn blij dat hun moeder zo’n bijzondere plek heeft gekregen om te rusten. Het is een mooi gebaar van respect en liefde naar iemand die ons allemaal zo dierbaar is.