Matthew Perry-fans eren Friends-gebouw in New York met bloemen

Matthew Perry-fans eren Friends-gebouw in New York met bloemen

Fans van Matthew Perry hebben het Friends-gebouw in New York geƫerd met bloemen. Het gebouw, dat bekend staat als de thuisbasis van de populaire sitcom Friends, is een van de meest herkenbare locaties in de stad.

De fans hebben een enorme boeket bloemen geplaatst bij het gebouw, waarvan de meeste gericht waren aan Matthew Perry, die de rol van Chandler Bing speelde in de show. De fans hebben ook een bord geplaatst met een foto van Perry en de tekst “Bedankt voor de lach”.

De fans zeggen dat ze het gebouw wilden eren omdat ze het gevoel hebben dat ze er een band mee hebben. Friends was een van de populairste sitcoms ooit en heeft miljoenen mensen over de hele wereld aan het lachen gemaakt.

Het is niet de eerste keer dat fans van de show hun liefde voor Friends tonen. Fans hebben al eerder bloemen geplaatst bij het gebouw, waaronder bij de 25e verjaardag van de show in 2019.

Matthew Perry was ook onder de indruk van de liefde die hij kreeg van zijn fans. Hij bedankte hen via Twitter voor hun liefdevolle gebaar en zei dat hij verrast was door hun steun.

Het is duidelijk dat Friends nog steeds een speciale plaats inneemt in het hart van veel mensen. Fans over de hele wereld blijven de show eren en laten zien hoeveel liefde ze voor de show en voor Matthew Perry hebben.