Ajax moet in de eerste helft van het duel tegen PSV de norm weer herstellen.

Ajax moet in de eerste helft van het duel tegen PSV de norm weer herstellen.

Ajax heeft de afgelopen weken een aantal teleurstellende resultaten geboekt. De ploeg van trainer Erik ten Hag staat momenteel op de tweede plaats in de Eredivisie, maar heeft de laatste twee wedstrijden verloren. Daarom is het belangrijk dat Ajax deze week tegen PSV weer de norm herstelt.

Ajax heeft de afgelopen jaren een sterke ploeg gehad, maar de prestaties van de afgelopen weken zijn niet goed genoeg. De ploeg heeft moeite om het spel te maken en heeft moeite om kansen te creëren. Daarom is het belangrijk dat Ajax in de eerste helft van het duel tegen PSV de norm weer herstelt.

De ploeg van Ten Hag moet er voor zorgen dat ze meer druk op de verdediging van PSV uitoefenen en meer kansen creëren. Als Ajax dit lukt, dan zal het een stuk makkelijker worden om de wedstrijd te winnen. Ook moet Ajax er voor zorgen dat ze meer balbezit krijgen, zodat ze meer controle over de wedstrijd krijgen.

Ajax heeft een sterke selectie en de spelers moeten er voor zorgen dat ze hun beste spel laten zien. Als Ajax in staat is om in de eerste helft van het duel tegen PSV de norm weer herstelt, dan zal dit een goede stap zijn om de prestaties van de afgelopen weken te verbeteren. Als Ajax dit lukt, dan kan het team weer aansluiting vinden bij de top van de Eredivisie.