Mexicaanse Fans Uitbarsting na Crash tussen Leclerc en Pérez: 'Maar ik had geen andere keuze'

Mexicaanse Fans Uitbarsting na Crash tussen Leclerc en Pérez: ‘Maar ik had geen andere keuze’

De Mexicaanse Formule 1-fans hebben een uitbarsting van emoties gehad na de crash tussen Charles Leclerc en Sergio Pérez tijdens de Grand Prix van Bahrein. De twee coureurs waren bezig met een strijd om de tweede plaats toen ze in de laatste ronde in elkaar knalden.

De crash was een grote schok voor de Mexicaanse fans, die Pérez als hun held beschouwen. Pérez is de eerste Mexicaanse coureur die ooit een Grand Prix heeft gewonnen, en hij is ook de enige Mexicaanse coureur die momenteel in de Formule 1 rijdt.

Na de crash kwamen er veel reacties vanuit Mexico, waaronder veel verontwaardiging over het feit dat Leclerc Pérez had geraakt. Sommige fans vonden dat Leclerc te hard had gereden en dat hij Pérez had moeten laten passeren. Anderen vonden dat Pérez te veel risico had genomen en dat hij meer afstand had moeten houden.

Pérez zelf heeft gezegd dat hij geen andere keuze had dan om zo hard te rijden. Hij zei: “Ik moest mijn best doen om de tweede plaats te behalen, maar ik had geen andere keuze dan om zo hard te rijden. Ik wilde niet dat Leclerc me voorbij zou gaan.”

Hoewel de crash een teleurstelling was voor de Mexicaanse fans, hebben ze hun steun voor Pérez niet verloren. Ze blijven achter hem staan als hun held, en hopen dat hij in de toekomst meer successen zal boeken.